Notícies

Maria en tierra de nadie – Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils

21 juny 2017

marc3adaentierradenadie4Un any més, el Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar el Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils. Si t’agrada el cinema i els documentals de temàtica social, tens una cita a la plaça de davant de l’Espai Jove La Fontana tots els dijous de juliol a les 21h.

Totes les sessions son gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica-pica, on els i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés, amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.

El proper dijous, 13 de juliol, projectem:

Maria en tierra de nadie

Dijous 13 de juliol a les 21h

  • Entitat promotora:  Servei Civil Internacional de Catalunya – SCI
  • Direcció: Marcela Zamora
  • Sinopsi:

    En aquest documental ens endinsem en el recorregut de dues dones salvadorenyes que, cercant el somni americà, decideixen anar-se’n per terra als Estats Units sense documents legals. També comparteixen recorregut amb una mare de 60 anys que fa la ruta dels indocumentats, en busca de la seva filla desapareguda en territori mexicà.

Trailer:

Contingut relacionat