Notícies

Signeu el manifest Reforcem l’associacionisme: les associacions com a model democràtic i transformador!

13 juny 2017

congresjoventut-201-e1497353113999Demà, dimecres 14 de juny, es votarà el redactat de la proposta de Llei de Foment de l’Associacionisme a la plenària del Consell de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya (CAVC). Aquesta proposta de redactat NO respon a les necessitats de les associacions i fa un pas enrera respecte al compromís que va adquirir el 2015 el Govern.

Per mostrar la posició del teixit associatiu, des de la Xarxa d’Associacions de Catalunya (XAC) s’inicia la recollida d’adhesions al manifest “Reforcem l’associacionisme: les associacions com a model democràtic i transformador!”

Des del CJB Us convidem a adherir-vos al manifest i a animar a altres entitats a fer el mateix. Necessitem la força i suport de totes les entitats per poder dir ben alt al Govern que el teixit associatiu català volem una Llei que fomenti i reconegui explícitament la tasca que fa anys que duem a terme!

LLEGEIX EL MANIFEST!

SIGNA EL MANIFEST!

Contingut relacionat