Lali Jove. Festa Major Juvenil i Associativa

ilustracio4.epsLes entitats del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) impulsen i organitzen per segon any la LALI JOVE, la Festa Juvenil i Associativa, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat per directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Des del CJB s’ha fet una aposta ferma per fer realitat un projecte que reforça el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona particularment a les famílies i al conjunt de la ciutadania.

En el marc de les Festes de Santa Eulàlia, el divendres 12 de febrer, a la Plaça de la Catedral, es realitzaran les següents activitats:

De 17 a 20h: Activitats infantils i tallers per a joves

  • Jocs per infants: inflable “Reciclar saltant”, jocs cooperatius, jocs gegants. Grup de Treball d’entitats educatives.
  • “Tirem de la manta”: jocs i activitats per tractar el racisme. Aixada Antiracista.
  • Taller de ràdio: participa en la retransmissió de la Lali Jove! Ràdio La Fontana i BOCA Ràdio.
  • Circuit de mobilitat: mou-te amb cadira de rodes i bastons! Ecom i Grup de Treball d’entitats de Diversitat Funcional.
  • Mostra d’activitats de Cultura dispersa: cal·ligrafia japonesa, jocs de taula per infants i joves i DDR (videojoc de ball). Grup de Treball d’entitats de Cultura Dispersa.

19:30h: Concert

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic.

Lloc: Avinguda de la Catedral