Notícies

#4 Fitxa d’Habitatge Alternatiu – La masoveria urbana

Categories: Habitatge Publicacions CJB Recursos

9 de febrer de 2015

Amb la #4 fitxa d’habitatge alternatuy us presentem la Masoveria Urbana. Aquesta és una forma d’ocupació regulada d’habitatges desocupats que consisteix en la cessió de l’habitatge per part del propietari/a amb la condició de que la persona que adquireixi la cessió realitzi feines de millora i condicionament dels espais. La cessió és formalitza a través d’un contracte on s’especifica la durada del treball de rehabilitació i, per tant, de l’estada a la propietat per part de la persona i on ha de constar que la cessió es fa de manera gratuïta.

fitxes habitatge(TRZ) 4Coneix les iniciatives de Masoveria Urbana:

6 Comments

John Deere Technical Manuals

Can I just now say what relief to uncover somebody that in fact knows what theyre discussing on the internet. You certainly learn how to bring an issue to light and produce it important. Workout . must check out this and appreciate this side with the story. I cant believe youre no more well-known simply because you undoubtedly hold the gift.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat