Batolla el Masclisme 2023: El cicle en feminismes i LGBTI+

Arriba una nova edició del ‘Batolla el Masclisme’, el cicle formatiu que té per objectiu abordar els diferents eixos que afecten les entitats juvenils en feminismes i LGBTI+. Aquest cicle l’organitzem el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

Hem treballat conjuntament amb entitats i persones professionals expertes en la temàtica per poder oferir enguany un itinerari formatiu que s’adapti a les necessitats de l’associacionisme juvenil de la ciutat.

El Batolla el Masclisme 2023 és un cicle formatiu gratuït que consta de 4 mòduls, de dues sessions de dues hores cadascuna. Es recomana fer el cicle complet, amb el qual rebràs una acreditació final, però també et pots inscriure per mòduls.

Al llarg d’aquest cicle formatiu es tractaran els següents temes: organització i lideratge feminista, feminismes per homes cis, abordatge col·lectiu d’agressions masclistes, feminisme interseccional, i molt més. Així que si sou un col·lectiu o associació juvenil de Barcelona i aquests temes us interpel·len, no dubteu a inscriure-us!

L’oferta formativa que hem programat pels mesos de febrer i març anirà a càrrec de CúrcumaPsicooperaCJAS i Joi Pineda.

Trobareu tota la informació detallada de la formació, així com el formulari per inscriure-us, al web del CRAJ: Més informació i inscripcions a la web del CRAJ.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Formació en Perspectiva LGBTI per a entitats juvenils (4ª Ed.)
Des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils i ...
Feminismes i LGTBI+
Comunicat de suport a la vaga feminista del 8 de març
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) expressa el seu ple suport a l ...
Feminismes i LGTBI+
Aquest 8 de març, i la resta de l’any, ens veiem als carrers!
Aquesta setmana farà un any que vivim en pandèmia i que les nostres vides han canviat ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.