Notícies

Inscripcions EXHAURIDES per la Formació en perspectiva de gènere per a entitats juvenils

8 gener 2019

Banner Formació Gènere 2019

La Formació en Perspectiva de Gènere per a entitats juvenils del CJB compleix 10 anys! I, per celebrar-ho, res millor que un canvi de nom: us presentem la nova formació “Com incorporem el feminisme a la nostra entitat? Eines analítiques i aplicades per a associacions juvenils”.

El CJB, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, i amb la dinamització de l’Associació Candela ofereix aquesta formació gratuïta sobre perspectiva feminista a les entitats juvenils amb l’objectiu de promoure entre les entitats i associacions de la ciutat una visió estratègica en perspectiva de gènere, així com donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

Quan? Dimarts 5, 12, 19 i 26 de febrer, de 18h a 21h.
On? Espai Jove La Fontana
Inscripcions: fins al 3 de febrer de 2019 – o fins exhaurir places disponibles.

La formació constarà de quatre sessions formatives de 3 hores i una cinquena de retorn. Les entitats participants hauran de dissenyar i realitzar una acció enfocada al canvi amb perspectiva de gènere i feminista dins l’entitat, que es farà entre març i abril, i on comptaran amb tutories personalitzades de la mà de les professionals que conformen l’Associació Candela. Finalment, a la sessió de retorn, s’avaluaran col·lectivament les accions empreses.

[INSCRIPCIONS EXHAURIDES]

La inscripció és gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor de mínim dues persones que es comprometi a liderar el projecte. Per tal de poder participar a la formació és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat. Teniu fins al 3 de febrer!

*Per obtenir el diploma de la formació caldrà assistir a totes les sessions de la formació.

Contingut relacionat