Notícies

Dissabte 30 de Novembre: 1a Trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista!

29 novembre 2013

Mov_Anti_Racista_30N2013 3 copiaDemà dissabte dia 30 de novembre a l’Espai Jove La Fontana tindrà lloc la 1a Trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista de Barcelona. Una trobada impulsada per SOS Racisme i el pròpi Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), que servirà a més a més, per declarar La Fontana com a Espai Lliure de Racisme!

La proposta neix de l’impuls de  SOS Racisme i el CJB per generar una xarxa que, sense voler ser un espai més de trobades formals, uneixi a les associacions juvenils en la lluita contra el racisme, on aquestes comparteixin un mateix segell, on trobin recursos per a treballar internament, i des d’on es pugui donar resposta a aquells esdeveniments de caire racista, xenòfob o discriminatori que es produeixen als nostres barris i al conjunt de la ciutat.

Aquesta serà la primera trobada on es definiran les accions a desenvolupar, l’estratègia a seguir i les bases de la proposta però també comptarà amb un acte públic que tancarà la trobada amb la proclamació de l’Espai Jove La Fontana com a Espai Lliure de Racisme.

Convocatòria Pública:

Dia: Dissabte 30 de Novembre

Lloc: Espai Jove La Fontana

Hora: 14.30h

Contingut relacionat