Notícies

El CJB dóna suport a la Vaga General de la comunitat educativa contra la LOMCE

23 octubre 2013

NOLOMCEDes del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) com a organització interassociativa que aplega, entre d’altres, entitats i associacions estudiantils volem expressar el nostre suport a la mobilització i vaga general de dijous 24 d’octubre contra a la imposició d’una llei d’educació retrògrada i centralista com ho és la LOMCE.

L’aplicació de la LOMCE suposarà un retrocés significatiu pel que fa a criteris d’accessibilitat, democràcia i participació dels i les alumnes a l’escola així com també en coeducació, igualtat i immersió lingüística. Un retrocés que afectaria greument al creixement col·lectiu i personal de la comunitat educativa del país.

Així doncs, reiterem el compromís amb la vaga general contra la reforma educativa que s’imposa i mostrem el nostre suport a totes les organitzacions que fan possible aquesta mobilització unitària per la defensa d’una educació pública, de qualitat i en català

Comunicats de les diferents associacions i entitats estudiantils que formen part del Consell de la Joventut de Barcelona:

Comunicat Associació d’ Estudiants Progressistes (AEP)

Comunicat Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)

Comunicat Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat