Notícies

Bones festes i bon any 2014!

24 desembre 2013

postal_wp_BONA_logo

Des del Consell de la Joventut de Barcelona us volem desitjar unes bones festes i un bon any 2014! Enguany ho fem a través de la campanya Tornem a Barcelona de sensibilització sobre l’exili juvenil i pel retorn del jovent barceloní a l’exterior.

Acabem un any marcat per l’exclusió que genera un atur juvenil desbocat, la consolidació de la precarietat laboral, el descens de l’emancipació de joves i l’augment dels preus dels estudis. Però també per la participació activa i els projectes de transformació social impulsats des de les entitats i les persones que conformen el moviment associatiu juvenil.

Per aquests motius i molts altres, aquest proper any 2014 seguirem treballant per proposar solucions a l’exclusió de la joventut i defensar l’associacionisme com una eina fonamental de participació i d’apoderament dels i les joves de la ciutat.

Durant aquests propers dies un animem també a fer arribar les vostres postals digitals a les persones joves exiliades que conegueu i que si ho considereu oportú us adheriu al manifest de la campanya al web www.tornemabarcelona.cat.

Contingut relacionat