Notícies

La PAH, La FAVB, el CJB i la resta del moviment associatiu anuncien accions contra els pisos buits en mans d’entitats financeres

28 gener 2014

Aquest proper divendres 31 de gener, el Ple municipal de Barcelona debatrà la moció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona*, per sancionar els pisos buits en mans d’entitats financeres i altres grans empreses, seguint l’experiència de l’Ajuntament de Terrassa. La moció ha rebut el suport  del Consell de Ciutat, que ha fet arribar una declaració  al plenari municipal.

La PAH de Barcelona ja s’ha reunit amb els diferents grups municipals i tots (a excepció del PP, que encara no s’ha posicionat) han confirmat que votaran a favor. Però des dels moviments i entitats socials sabem que no hi ha prou amb que s’aprovi: cal un compromís ferm en la seva aplicació i una ciutadania activa que ajudi a fer dels compromisos una realitat.

La PAH de Barcelona, conjuntament amb la FAVB, el CJB i altres entitats de la ciutat, us convoquem a una roda de premsa on anunciarem accions de seguiment a la moció que previsiblement s’aprovarà aquest divendres.

Roda de Premsa:

Dia: Dimecres 28 de Gener

Hora: 11.00h

Lloc: c/ Pallars 232 – Cantonada Marià Aguiló (Poblenou)**

Parlaran:

  • Ada Colau, Portaveu de la PAH
  • Merce Pidemont, advocada Observatori DESC i membre de PAH Barcelona
  • Lluis Rabell, President de la FAVB
  • Albert Claret, President del CJB i Vice President del Consell de Ciutat

 

*Consulteu la moció presentada

**La roda de premsa tindrà lloc a prop de pisos buits propietat d’entitats financeres

Podeu seguir la Roda de Premsa en streaming

Contingut relacionat