Notícies

Ampliem el termini inscripció: BarnaZoom: Festival de curtmetratge social per Esplais i Agrupaments Escoltes i Casals de Joves de Barcelona

31 març 2014

NOTICIA_WEB_INSCRIPCIONS_BARNAZOOMEsplais i Agrupaments Escoltes i Casals de Joves de Barcelona! El BarnaZoom ja és aquí! Us proposem participar d’un festival de curtmetratges socials! Volem que entre totes, posem en valor la tasca educativa i social que realitzeu, i fer-ho a través de l’audiovisual com a mitjà per expressar allò que viviu, el que us preocupa i sentiu del vostre propi entorn!

Aquest concurs, es vincula amb el Tanjazoom, festival de curtmetratge social que es realitza a Tànger i que també posa en valor la tasca educativa, social i cultural que realitzen associacions juvenils del barri de Beni Makada.

Al concurs s’hi poden inscriure totes aquelles entitats d’educació en el lleure de Barcelona que formin part de federacions del CJB, amb un màxim de 8 persones per cada grup que inscriviu comptant els monitors i monitores i/o caps.

PREMIS

1r Premi: Amb l’objectiu promoure la relació entre ambdues ciutats en el context associatiu juvenil, es proposa queel grup guanyador (del 1r premi) del concurs a Barcelona viatgi a Tànger a presentar-lo al Festival Tanjazoom durant els dies 26, 27 i 28 de juny.

2n i 3r Premi: El 2n i 3r premi d’aquesta primera edició del Barnazoom serà material d’excursió per valor de 250 € i un altre per valor de 150 € respectivament.

BASES DEL FESTIVAL I INSCRIPCIONS:

El termini d’inscripcions s’acaba el 28 d’abril i teniu temps per presentar els videos fins al 19 de maig.

Podeu consultar les bases i fer la inscripció a: https://www.cjb.cat/barnaZoom

Contingut relacionat