Notícies

Concurs d’oratòria per a joves de17 i 18 anys – JCI Barcelona –

9 març 2014

concurs d'oratoria jci 2014La JCI Barcelona organitza un concurs d’oratòria gratït per a joves d’entre 17 i 18 anys, el dissabte 22 de març. Durant el matí del dissabte 22 es proposa fer un curs d’oratòria gratuït  i posar en pràctica els coneixements que s’hagin après, en un concurs a la tarda.

La participació en el concurs, no és obligatòria però si no ho poses a prova, com sabràs si has millorat en la teva presentació? Per inscriure’t envia un correu a barcelona@jci.cat

Els inscrits rebran uns dies abans del curs, el tema del concurs, perquè puguin començar a preparar la seva argumentació. Hi ha unes entrades per un festival de música com a premi pel millor orador i altres interessants premis.

Dia: 22 de Març
Lloc: Auditori Can Fabra (C/ Segre, 24)
Horari Curs: 10,30-14h.
Horari Concurs: 16-20h.

Contingut relacionat