Notícies

El #6abril, al carrer per una Catalunya Social!

29 març 2014

6 Abril: Per una catalunya socialLes organitzacions socials de Catalunya, en la seva àmplia majoria, fem públic aquest document, que pretén recollir les bases per a la construcció d’una Catalunya que reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país.

Les polítiques de retallades que han estat imposades fins ara des del Govern de Catalunya i des del Govern central no fan sinó agreujar la situació i responen a la clara voluntat política de desmantellar el nostre estat del benestar. Ni han generat ocupació ni han revitalitzat la nostra economia, ans al contrari: han generat més pobresa i desigualtat.

Les mesures per sortir de la crisi s’han de construir escoltant la veu de la ciutadania i no sota els dictats dels interessos econòmics d’uns quants, i la construcció d’un país requereix ineludiblement el reforçament de l’estat del benestar, garantint uns serveis públics de qualitat i amb equitat.

És per això que creiem que cal construir el nostre país des d’unes premisses ben diferents a les que ens han dut fins aquí. Per això impulsem aquesta campanya per una Catalunya social que veurà una de les seves expressions a la gran manifestació convocada al proper 6 d’abril

Dia: Diumenge 6 d’abril. Hora: 12h del migdia
Lloc: Carrer Pau Claris/ Plaça Urquinaona

Enllaços:

Manifest “Prioritats per una Catalunya Social”
Pàgina Facebook: Per una Catalunya Social
Esdeveniment Facebook: Mani #6Abril Per una Catalunya Social

 

 

Contingut relacionat