Notícies

El Dia Localitza’t aplegara a més de 600 persones dels esplais de Barcelona

16 març 2014

localitzat_webcjbDurant tot el Dia Localitza’t els esplais sortiran als carrers de Barcelona per fer activitats i acabaran la jornada amb una manifestació i la lectura d’un manifest.

El Dia Localitza’t -22 de març- és el dia que els esplais membres d’Esplais Catalans sortirem al carrer per fer visible la nostra tasca educativa i demanar locals dignes on dur a terme la nostra activitat. El Projecte Localitza’t ha organitzat aquesta jornada que pretén ser festiva i reivindicativa alhora per donar a conèixer la problemàtica de la manca de locals que pateixen moltes entitats de lleure infantil i juvenil. Així mateix, l’acte pretén ser un reconeixement al pes que tenen l’educació no formal i al voluntariat en el dia a dia dels esplais del nostre país.

Durant el Dia Localitza’t,  l’esplai al carrer. És per això que al llarg de tot el matí, i en diferents places del centre de Barcelona, realitzaran un seguit d’activitats. A les 16h, i després d’un dinar de carmanyola a la Plaça de Catalunya, iniciaran una manifestació que pretén agrupar infants, joves, famílies, monitors i monitores, i que acabarà a la Plaça de Sant Miquel. Allà faran una lectura del manifest del Projecte Localitza’t i tancarem la jornada amb animació infantil.

Més informació a: El Dia Localitza’t aplegara a més de 600 persones dels esplais de Barcelona

Video:

Contingut relacionat