Notícies

Els reptes del sistema educatiu i el paper de l’escoltisme

30 març 2014

taularodona_sistemaeducatiu_i_paperescoltisme_lrEl dijous 10 d’abril a les 18:30h al Pati Llimona (carrer del Regomir, 3, Barcelona) Escoltes Catalans, juntament amb la Fundació Escolta Josep Carol, presenten la taula rodona ‘Els reptes del sistema educatiu i el paper de l’escoltisme’.

En l’actual context de canvi econòmic i social, com també de construcció de país, cal reflexionar de nou sobre el sistema educatiu: la pròpia necessitat d’un sistema educatiu; les parts que el conformen (subsistemes formal, no formal i informal) i la seva interacció (sobretot el triangle escola-lleure-família); la regulació que requereixen; i el paper dels poders públics com a garants del dret i el deure a l’educació d’infants i joves. Davant d’aquesta situació, quina ha de ser la implicació de l’escoltisme com a agent actiu de la comunitat educativa: com pot  incidir i aportar la veu i experiència de l’escoltisme per millorar el que som i el que podem ser?

Dijous 10 abril a les 18.30
Lloc: Pati Llimona (Carrer del  Regomir, 3. Barcelona)

Contingut relacionat