Notícies

Europa… del somni a l’exili? Cara a Cara entre candidats/es a les eleccions europees!

16 abril 2014

proposta cartell Bo(120)En el marc de les eleccions Europees, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzem un debat cara a cara entre les persones candidates. Les eleccions al Parlament Europeu tindran lloc el 25 de maig. Just un mes abans els dos Consells pretenem acostar Europa els i les candidates a les persones joves.

L’acte tindrà lloc el 25 d’abril a les 19h al pati Manning i constarà d’una primera part en què les persones candidates hauran d’exposar la seva opinió sobre diferents temes triats aleatòriament  en forma de debats cara a cara. A l’acabar aquesta ronda de cara a cara, el públic es podrà adreçar als candidats i candidates. La finalització del debat donarà pas a un pica-pica amb música en directe on es podrà continuar parlant amb les persones candidates.

L’objectiu d’aquest acte no és fer una rèplica dels debats que ja es duran a terme en la campanya electoral, sinó que es pretén apropar la importància i les conseqüències de la política europea sobre la vida de les persones joves, i per fer-ho, es convida als candidats i candidates a exposar quin model d’Europa defensen i quines polítiques públiques s’haurien d’implementar a nivell europeu, en un format innovador i pròxim, que pretén assegurar la interacció amb les persones joves que hi assisteixin.

Aquest acte es portarà a terme en el marc de la campanya de foment de la participació jove a les eleccions europees portada a terme per la Lliga de Joves Votants (League of Young Voters).

L’acte comptarà amb la presència del grup musical Pribiz, que tocarà en directe una vegada acabi el cara a cara entre els candidats

RECORDEU: Divendres 25 d’abril.
Hora: de 19h a 22h
Lloc: Pati Manning. C/Montalegre, 7 (BCN)

Contingut relacionat