Notícies

Arriba la 4a edició de la Setmana per la Diversitat Sexual i de Gènere!

15 maig 2014

imatge_noti_wweb_setmanalgbtPer quart any consecutiu el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza  la Setmana per la Diversitat Sexual i de Gènere “Joves amb Transició” amb la col·laboració de diverses entitats juvenils i/o LGBT. Enguany els diversos actes es vertebren al voltant de les Identitats Trans com a temàtica, amb l’objectiu de fer visibles les reivindicacions de les persones transsexuals i transgènere i acostar la seva realitat a la ciutadania per tal de trencar amb els prejudicis i els estereotips existents.

Els actes de la setmana comencen aquest proper dissabte 17 de maig (durant tot el dia) al Palau Alòs i al Centre Cultural Albareda i acabarà el proper dissabte 24 de maig amb l’acte central a l’Espai Jove La Fontana amb teatre d’improvització, concerts i antikaraoke. Podeu consultar tota la programació aquí.

També es presentarà i llegirà el manifest treballat per totes les entitats que organitzen i col·laboren en la preparació de tots els actes que s’engloben dins de la Setmana per la Diversitat Sexual i de Gènere: “Joves en TRANSició”

Podeu trobar tota la informació de la setmana a: https://www.cjb.cat/lgbt

Contingut relacionat