Notícies

El CJB s’afegeix a les accions reivindicatives pel Dret a Decidir de l’Onze de Setembre

24 juliol 2014

catsocialEl Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha decidit participar activament de les accions i convocatòries reivindicatives del proper Onze de setembre que se celebraran a tot Catalunya a favor del Dret a Decidir. 

En aquest sentit, el CJB  s’adhereix, conjuntament, amb organitzacions sindicals, associacions veïnals i diverses entitats de les agrupades en la campanya “Per una Catalunya Social”, continuadora de les mobilitzacions dutes a terme com a Plataforma “Prou Retallades”, per participar en les accions pel dret a decidir i de la convocatòria de la consulta ciutadana del 9-N. 

Així mateix, hem acordat fer visible la nostra presència afirmant que decidir és democràcia i reiterant, alhora, la nostra ferma defensa dels drets socials i la nostra oposició a les polítiques regressives que els soscaven i empobreixen la població. Ni la democràcia es redueix a votar cada quatre anys, ni el dret a decidir es pot limitar a determinats aspectes de la vida política, sinó que ha d’abastar totes les qüestions que afecten la ciutadania. I, de manera especial enmig de la crisi que estem patint, tot allò relatiu als drets i protecció social que, per nosaltres, són indestriables d’un veritable projecte nacional democràtic.

Per tot plegat, fem una crida a fer palesa aquesta voluntat participant en el bloc “Per una Catalunya Social”, pendent de confirmar la seva ubicació, formant part de la gran V de la Via Catalana 2014  , que simbolitzarà la profunda aspiració de la ciutadania a decidir el futur d’aquest país.

Altres posicionaments del CJB sobre el Dret a Decidir:

El Consell de la Joventut de Barcelona manifesta el seu compromís amb els drets nacionals i els drets socials del poble de Catalunya 

El CJB dóna suport a la Declaració de Sobirania i el dret a decidir del Poble de Catalunya

Contingut relacionat