Notícies

Dijous 24 “Lesbiana, una revolución paralela” al #CicleCinemaCJB

21 juliol 2014

Lesbiana.-Une-révolution-parallele-300x200El Cicle de Cinema sobre Mobilitzacions Civils del CJB arriba a la seva fi. I per celebrar que aquesta 5a edició acaba amb més exit que mai, aquest darrer dijous 24 a les 21h a l’Espai Jove La Fontana projectarem “Lesbiana, una revolución paralela”. En aquesta ocasió, l’entitat promotora és l’Associació Universitària Sin Vergüenza (Sinver).

Sinopsi:

És un documental històric sobre el moviment de lesbianes feministes del Canadà i els Estats Units dels anys 70 als 90. Se centra en la creació d’espais propis autogestionats i centrats únicament en el subjecte polític lèsbic. Un exemple d’organització i creació que fa front a la comercialització del col·lectiu “gay”, tan visible avui dia a Barcelona.

Trailer:

Contingut relacionat