Notícies

El Panoràmic de les associacions de Barcelona

22 setembre 2014

logoPANORAMIC1-300x126El #PanoràmicBcn és una recerca que es fa des del propi sector associatiu per disposar del coneixement necessari per a enfortir les associacions de la ciutat. Està impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al 2n Congrés, i  compta amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector i la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

Neix al 2014 fruit de les reflexions recollides durant el 2n Congrés d’Associacions de Barcelona, on va aparèixer la necessitat de conèixer millor la realitat associativa. Ara, gràcies al Panoràmic,  es podrà recollir tota la informació de les associacions de la ciutat, per a disposar de dades sempre actualitzades, aconseguint visibilitat pel sector i ajudant a la transparència enfront la ciutadania.

Des del CAB i també des el CJB demanem la implicació de totes les entitats de la ciutat i també de les que formen part de Consell de la Joventut. Com ho podeu fer?

1) Contestant el qüestionari online. Es necessita que les respostes de la vostra associació per tal que la foto sigui completa!

2) Difondre el #PanoràmicBcn. Necessitem que totes les associacions de la ciutat sàpiguen que s’està realitzant. Podeu difondre-ho al vostre entorn i en les xarxes socials a través de l’etiqueta #PanoramicBcn.

La vostra resposta és molt important. Esperem que sigui el més aviat possible, al llarg del mes de setembre.

Contingut relacionat