Notícies

Allarguem el termini de presentació de projectes als Premis #BarnaJove

14 novembre 2014

premis(600x600)2Després de parlar amb varies entitats, el Consell de la Joventut de Barcelona ha decidit allargar una setmana més el termini de presentació de projectes als Premis #BarnaJove.

Amb la voluntat que serveixi per acabar de millorar i polir tots aquells aspectes de la documentació a presentar, esperem que aquesta setmana de marge serveixi també perquè alguna entitat més s’animi a presentar-se als premis.

Així doncs, el termini per presentar projectes als Premis #BarnaJove finalitza el proper divendres 21 de novembre a les 23.59.

Els #Barnajove són els premis impulsats des del Consell de la Joventut de Barcelona amb l’objectiu de premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2014.

Enguany es tindran en compte projectes de diversos àmbits: Foment de la participació i de l’associacionisme,Salut, Cultura, Emancipació Juvenil, Cooperació i cultura de pau, Drets civils: diversitat afectivosexual, diversitat funcional, gènere…, Sostenibilitat, Educació i Interculturalitat

Podeu consultar les bases i realitzar les inscripcions a: https://www.cjb.cat/barnajove

Contingut relacionat