Notícies

Jornada de treball intercultural: 4 de desembre

21 novembre 2014

img-jornada-treball-interculturalitat-consell-joventut-bcn-4desembreDes del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Municipal d’Immigració (CMIB) engeguem les jornades “Joves i Interculturalitat”, un espai d’intercanvi d’experiències i treball per a joves d’associacions de la ciutat.

Dins del Pla de Treball del Consell Municipal d’Immigració 2012-2015 es recull la voluntat de “Dissenyar un acte simbòlic amb joves de les entitats que doni visibilitat a la nova societat diversa que estem construint” i és des d’aquest sentit que des del CJB i el CMIB us volem convidar a participar a unes jornades obertes a persones joves associades de fins a 30 anys.

Amb el desenvolupament del projecte d’Aixada Antiracista, promogut des del CJB conjuntament amb altres entitats de la ciutat, i l’aposta ferma per a seguir treballant i formant en l’àmbit de la interculturalitat a les entitats juvenils educatives, aquestes jornades esdevenen un pas més cap a la transformació social de la ciutat, connectant joves de les entitats juvenils i joves d’entitats dels àmbits de migració i interculturalitat.

Per tot plegat us volem convidar a participar a la primera jornada de treball en la que debatrem sobre la situació del jovent de la ciutat des d’una perspectiva intercultural i començarem a preparar una gran acció que permeti:

1) Visualitzar els i les joves immigrants trencant estereotips i mostrant-los com a possibles agents de canvi social, com la resta del jovent.

2) Promoure la interacció entre joves de diferents col·lectius.

Aquesta primera trobada es realitzarà:

Dia: 4 de desembre a les 19 hores

On: Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192 – <M> L3 Fontana)

Si teniu interès en assistir-hi, us demanem que ens confirmeu la vostra assistència omplint aquest formulari 

Per a més informació o per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic dretscivils@cjb.cat o el telèfon 93.265.47.36.

Contingut relacionat