Notícies

Última setmana d’inscripcions als premis #Barnajove

2 novembre 2014

premis(600x600)2El proper divendres 14 a les 23.59h del vespre s’acaba el termini d’inscripcions als premis #BarnaJove. Uns premis impulsats des del Consell de la Joventut de Barcelona amb l’objectiu de premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2014.

Enguany es tindran en compte projectes de diversos àmbits: Foment de la participació i de l’associacionisme,Salut, Cultura, Emancipació Juvenil, Cooperació i cultura de pau, Drets civils: diversitat afectivosexual, diversitat funcional, gènere…, Sostenibilitat, Educació i Interculturalitat

En aquesta nova etapa dels premis no hi ha categories específiques que limitin l’abast dels projectes. Els premis comptaran amb un 1r Premi, dotat amb 1.500 euros, un 2n dotat amb 1.000 i un 3r dotat amb 500 euros

Recordeu:

Teniu temps fins al divendres 14 de novembre per presentar-vos a la convocatòria.

Podeu consultar les bases dels premis aquí

Podeu formalitzar la inscripció als premis a: https://www.cjb.cat/barnajove/

Contingut relacionat