Notícies

2a Jornada de treball sobre Joves i Interculturalitat

13 gener 2015

imatge_joves_interculturalitatDes del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Municipal d’Immigració (CMIB) seguim desenvolupant les jornades de treball “Joves i Interculturalitat”, un espai d’intercanvi d’experiències, debat i treball per a joves d’associacions de la ciutat. Dins del Pla de Treball del Consell Municipal d’Immigració 2012-2015 es recull la voluntat de “Dissenyar un acte simbòlic amb joves de les entitats que doni visibilitat a la nova societat diversa que estem construint” i és des d’aquest sentit que des del CJB i el CMIB us volem convidar a participar en aquestes jornades obertes a persones joves associades de fins a 30 anys.

Després d’una primera Jornada de Treball molt profitosa desenvolupada el passat 4 de desembre amb la participació de 10 entitats, organitzem una nova sessió de treball en l’àmbit intercultural que es desenvoluparà el dijous 22 de gener a les 19 h.

A la primera trobada vam debatre al voltant de sis eixos: el paper dels i les joves, educació, accés al mercat laboral, accés a la salut, oci i cultura, i convivència, rumors i estereotips. Ens vam quedar amb alguns temes pendents de debatre més a fons, i això és el que farem en aquesta ocasió. Per altra banda, hem calendaritzat també la següent sessió de treball. D’aquesta manera, el calendari a partir d’ara seria el següent:

  • Dijous 22 de gener, 19 h: 2a sessió de treball, debat de continguts i priorització dels punts a tractar en les accions. Lloc:Casal de Joves Palau Alòs, C/ Sant Pere més Baix, 55.
  • Dijous 12 de febrer, 19 h: 3a sessió de treball, planificació i format de les accions de carrer. Lloc: Espai Jove La Fontana, C/ Gran de Gràcia, 190-192.
  • Març: desenvolupament de les accions de carrer.

Per a inscripcions o consultes al respecte, no dubteu en escriure’ns a dretscivils@cjb.cat

Contingut relacionat