Notícies

Fins al 23 de gener podeu col·laborar amb la Marató de Donants de Sang 2.0

19 gener 2015

img-marato-donants-sangDes del Banc de Sang i Teixits, se’ns ha fet arribar la crida per la campanya “Marató de Donants 2.0”, que va començar el dia 16 i dura fins al 23 de gener!

Aquesta campanya de donació de sang enguany va adreçada especialment a donants joves, i és per això que se’ns ha demanat la nostra col·laboració com a entitats juvenils. En particular, busquen noves persones donants, i si pot ser nois i noies que tinguin 18 anys i vulguin estrenar-se amb la donació i/o ajudar-los a dinamitzar la campanya via xarxes socials.

Així doncs, us demanem que feu difusió del missatge per reservar hora i engrescar el jovent a implicar-s’hi a través de les vostres xarxes socials. Podeu trobar més informació de la campanya i missatges a difondre a la pàgina web “Marató Donants” i a la nota de premsa elaborada pel Banc de Sang i Teixits.

Aprofitem per recordar-vos que el CJB disposa d’una guia de donació de sang. La podeu consultar a continuació:

Contingut relacionat