Notícies

Arriba la Lali Jove. La Festa Major Juvenil i Associativa

23 gener 2015

img-concert-lali-jove-consell-joventut-bcnLes entitats del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)impulsen i organitzen per primera vegada la LALI JOVE, la Festa Juvenil i Associativa, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat per directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Des del CJB s’ha fet una aposta ferma per fer realitat un projecte que reforça el model de festes populars participades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona particularment a les famílies i el conjunt de la ciutadania.

El 7 de febrer a partir de 17 a 20h: Activitats infantils i tallers per a joves (a càrrec de diferents entitats membres del CJB).

I a partir de les 20h CONCERT amb Bongo Botrako, Al Quadrat i Snooze (Grup guanyador del Brot 2014)

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ A: CJB.CAT/LALIJOVE

Contingut relacionat