Notícies

1a Sessió Cicle Alternatives: Alternatives Financeres

22 febrer 2015

Cartell Alternatives Sessió 1El Consell de la Joventut de Barcelona en col·laboració amb diferents organitzacions i entitats de la ciutat munta un cicle de conferències sobre alternatives financeres, laborals i de consum. Aquests cicles tenen l’objectiu donar altaveu a alternatives que han esdevingut una realitat, i posar-les a l’abast dels  i les joves i les entitats juvenils de Barcelona.
La primera sessió s’aquest cicle es titutal: Alternatives Financeres. Les necessitats financeres de les entitats són múltiples i varien en funció de cada entitat i cada moment. També pot ser diferent a qui recórrer per a proveir-se de material o serveis. És per això que volem apropar a les entitats juvenils dues alternatives: Coop57, una Cooperativa de Finances Ètiques que treballa en el marc de l’economia col·laborativa, i també la XES -Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya-, formada per empreses i entitats democràtiques, equitatives i sostenibles que assagen noves formes de treballar i consumir.
Intervindran:
  • Dia: Dimarts 24 de Febrer
  • Hora: 19h.
  • Lloc: Espai Jove La Fontana ( C/ Gran de Gràcia 190 – Metro L3 – Fontana)

Contingut relacionat