Notícies

2a sessió cicle alternatives: Alternatives a l’Atur

24 febrer 2015

Cartell Alternatives Sessió 2 JPEGEl Consell de la Joventut de Barcelona en col·laboració amb diferents organitzacions i entitats de la ciutat munta un cicle de conferències sobre alternatives financeres, laborals i de consum. Aquests cicles tenen l’objectiu donar altaveu a alternatives que han esdevingut una realitat, i posar-les a l’abast dels  i les joves i les entitats juvenils de Barcelona.
La segona sessió s’aquest cicle es titutal: Alternatives a l’Atur. 

Són moltes les persones joves que es troben en situació d’atur per la manca d’oportunitats laborals dignes. L’Administració Pública té la responsabilitat d’oferir feina a aquelles persones que en necessiten, tanmateix, existeixenalternatives a l’atur com ara l’autoocupació. Presentem la “Guia Jove per l’Emprenedoria i l’Autocupació”, parlem de la cooperativa com a model de negoci i s’exposaran projectes del Programa “Empenta a Gràcia”.

Intervindran:
  • Albert Claret, president del Consell de la Joventut de Barcelona
  • Programa Empenta a Gràcia
  • – Fish Muvi
  • – Eduació Salut i Benestar Emocional
 • Dia: Dijous 26 de Febrer
 • Hora: 19h.
 • Lloc: Espai Jove La Fontana ( C/ Gran de Gràcia 190 – Metro L3 – Fontana)

Contingut relacionat