Notícies

#3 Fitxa d’Habitatge Alternatiu – Cloud Housing

2 febrer 2015

El cloud housing són edificis que combinen pisos, espais comuns i serveis comuns per als usuaris sota un model de pagament d’ús. Cada persona o família paga una quota per l’ús d’un pis. Els serveis compartits (sala TIC, sales de reunions…) també es paguen per ús. Això suposa que l’habitatge s’ajusta a les necessitats de les persones (no a l’inrevés) i es poden contractar serveis addicionals segons les necessitats.La filosofia al darrera d’aquest model d’habitatge també un model de vida diferent que aposta per la transformació social en un espai físic utilitzant valors com la solidaritat, la col·laboració, l’economia social, la sostenibilitat, la participació, el respecte pel medi ambient i la innovació.

fitxes habitatge(TRZ) 3Entrepatios Si voleu més informació:

 

 

Contingut relacionat