Notícies

3a Jornada de treball sobre Joves i Interculturalitat

19 febrer 2015

img-3ajornada-joves-interculturalitatDes del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Municipal d’Immigració (CMIB) seguim desenvolupant les jornades de treball “Joves i Interculturalitat”, un espai d’intercanvi d’experiències, debat i treball per a joves d’associacions de la ciutat. Dins del Pla de Treball del Consell Municipal d’Immigració 2012-2015 es recull la voluntat de “Dissenyar un acte simbòlic amb joves de les entitats que doni visibilitat a la nova societat diversa que estem construint” i és des d’aquest sentit que des del CJB i el CMIB us volem convidar a participar en aquestes jornades obertes a persones joves associades de fins a 30 anys.

Després des les dues primeres Jornades de Treball molt profitoses desenvolupades el 4 de desembre a l’Espai Jove la Fontana i el 22 de Gener al Casal de Joves Palau Alòs, un proposem la 3a jornada de treball intercultural, en la qual es preparàn els actes de sensibilització ciutadana, que tindrà lloc el dilluns 23 de febrer a les 19 hores al Casal de Joves Palau Alòs

3a Jornada de Treball Intercultural:

Per altra banda, ja us avancem que us podeu reservar la data del dissabte 25 d’abril per la tarda, ja que serà el dia en el qual realitzarem les accions que prepararem entre totes les entitats. Això serà al Casal del Pou de la Figuera.

Per a consultes al respecte, no dubteu en escriure’ns a dretscivils@cjb.cat

Contingut relacionat