Notícies

Cafe-Tertulia amb Sissy Vovou: El paper de les dones en la societat europea

24 febrer 2015

img-tertulia-sissy-vovouDes de l’AVALOT –Joves de la UGT de Catalunya-, us conviden al CAFÉ-TERTÚLIA amb Sissy Vovou, membre del partit Syriza, candidata a la presidència del partit front Alexis Tsipras, membre de la Xarxa Mundial de les Dones i Presidenta del Fòrum Social Grec entre d’altres…

Sota el títol  “Paritat = Presa de decisions?”, es debatrà amb la convidada sobre l’actual paper de les dones en la societat europea.

Quina és la presencia de les dones als òrgans de direcció dels partits polítics? I a les empreses? Es possible una nova política sense igualtat? I als àmbits juvenils som un exemple d’ igualtat? Son tant sols algunes de les preguntes sobre les que intentarem reflexionar amb la nostre convidada mentre gaudim d’un cafè o un refresc.

L’acte es realitzarà a l’espai UNION BAR BARCELONA de l’AVALOT –Joves de la UGT de Catalunya- (Pl. Manuel Vázquez Montalbán, 4) el dijous 5 de març a les 18:00h.

Cal confirimar l’assistència a 933046818 o avalot@catalunya.ugt.org

Contingut relacionat