Notícies

Debat #Joves2015 i presentació de l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2014

17 febrer 2015

img-joves2015Per tercer any consecutiu el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) impulsa el debat #Joves2015 per encarar l’any parlant de les prioritats de les polítques de joventut a Barcelona. S’aprofitarà també per presentar l’Informe de l’Estat de la Joventut 2014 elaborat pel CJB i tindrà lloc un debat amb els representant del grups polítics a l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte tindrà lloc a Sala Capella de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585) i dividirem el contingut en 3 blocs: Condicions de vida: emancipació i exili, La situació de les entitats: espai públic, locals i equipaments, i Cohesió social, drets civils i diversitat. En cada bloc hi haurà una primera presentació de l’apartat corresponent de l’Informe sobre l’Estat de la Joventut del 2014 per part del CJB, un torn de paraula del públic assistent i finalment una ronda d’intervencions dels i les representants dels Grups Municipals que així podran expressar la seva opinió i respondre les qüestions que hagin aparegut prèviament.

Intervencions dels Grups Municipals:

  • Raimond Blasi. Regidor d’Adolescència i Joventut de Barcelona (CiU).
  • Jaume Collboni. Candidat i representant del Grup Municipal del PSC.
  • Xavier Cañigueral. Coordinador de NNGG de Barcelona i Conseller al Districte de Les Corts (PP).
  • Janet Sanz. Regidora del Grup Municipal ICV-EUiA.
  • Jordi Castellana. Candidat jove i representant del Grup Municipal d’Unitat per Barcelona (ERC).

Torn obert de paraula amb les intervencions de les entitats juvenils.

  • Dia: Dijous 19
  • Hora: 19h
  • Lloc: Aula Capella de la UB (Gran Via de les Corts Catalanes, 585)

Contingut relacionat