Notícies

El moviment estudiantil i la comunitat educativa en vaga i manifestació en protesta per la reforma universitària del 3+2

26 febrer 2015

img-cartellILP-mani26FLes prinicipals organitzacions estudiantils surten avui dijous  26 de Febrer al carrer per manifestar la seva oposició a la reforma universitària del 3+2, aprovada via Decret Llei pel govern de l’Estat Espanyol.

Les organitzacions estudiantils que formen part del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB): Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) recolzen aquesta jornada de mobilització en contra  de l’aprovació el passat 30 de gener del decret que obre la porta a la creació de graus de tres anys.

Des del CJB reafirmem el nostre compromís amb l’educació pública del nostre país i amb tota la comunitat educativa que treballa i lluita per un sistema educatiu públic, gratuït i de qualitat.

img-cartellajec-mani26F img-cartellaep-mani26F img-cartellsepc-mani26F

Contingut relacionat