Notícies

El CJB celebra la seva 50a AGO a Can Batlló

14 març 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) celebra la seva 50a Assemblea General Ordinària a Can Batlló, espai referent de les lluites veïnals i l’empoderament ciutadà.

El CJB renova gran part del secretariat i Maria Hernàndez de l’Associació Sinvergüenza pren el relleu a la presidència d’Albert Claret, d’Acció Jove.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) celebra la seva 50a AGO on han participat més d’un centenar de persones provinent de les entitats juvenils de la ciutat. En aquesta 50a assemblea general, Maria Hernàndez de l’Associació SinVergüenza ha près el relleu a la presidència d’Albert Claret d’Acció Jove.

Aquest no ha estat l’únic canvi en l’òrgan de direcció de l’entitat, l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha pres el relleu a la vicepresidència d’Esplais Catalans, Esplac. La resta d’entitats que formen part del secretariat són: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Servei Civil Internacional de Catalunya, Assemblea per la Diversitat, Joves d’Esquerra Verda i Unió de Joves.

Aquesta 50a assemblea del Consell de la Joventut de Barcelona ha aprovat un total de 7 resolucions de les quals se’n destaquen laresolució de suport i reconeixement a l’Associacionisme Educatiu, integrat per la gran majoria d’esplais i agrupaments escoltes de la ciutat de Barcelona, que ha rebut un ampli suport de les entitats juvenils presents a l’Assemblea.

Amb la vista posada a les eleccions municipals de maig, l’assemblea del CJB ha aprovat una resolució i un decàleg de 30 propostes agrupades en 10 eixos per situar les problemàtiques  de la joventut en ple debat polític.

Amb aquest document les entitats juvenils han reclamat que les diferents candidatures que optin a governar l’Ajuntament de Barcelona en els propers quatre anys prenguin en consideració les aportacions les incorporin la totalitat de les propostes plantejades en matèria de joventut al seu programa electoral. 

Totes les resolucions aprovades:

Contingut relacionat