Notícies

Alternatives de consum: darrera sessió del cicle d’alternatives

2 març 2015

Catell Alternatives Sessio3 PJEGEl Consell de la Joventut de Barcelona en col·laboració amb diferents organitzacions i entitats de la ciutat munta un cicle de conferències sobre alternatives financeres, laborals i de consum. Aquests cicles tenen l’objectiu donar altaveu a alternatives que han esdevingut una realitat, i posar-les a l’abast dels  i les joves i les entitats juvenils de Barcelona.

La tercera sessió s’aquest cicle es titutal: Alternatives de consum. 

Les entitats juvenils paguen electricitat, llum, de tant en tant algun càtering… A qui contractar per a que presti aquests serveis, es pot fer des de l’àmbit de l’economia social i solidària, i per tant, tenint en compte aspectes com la sostenibilitat, la sobirania dels serveis o la gestió democràtica d’aquests. Per a conèixer exemples concrets, comptarem amb: Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda; Eticom Som Connexió, cooperativa de telecomunicacions; i una alternativa de consum basada en la sobirania alimentària.

  • Elisa Linares, membre del Grup Local de Barcelona de Som Energia.
  • Bernat Alcolea, membre de l’equip impulsor d’Eticom Som Connexió.
  • Joana Conill, dinamitzadora d’economies alternatives i facilitadora de grups.
  • Dia: Dimarts 3 de març
  • Hora: 19h.
  • Lloc: Espai Jove La Fontana ( C/ Gran de Gràcia 190 – Metro L3 – Fontana)

Contingut relacionat