Notícies

Dona i treballadora, quina és la seva situació?

9 març 2015

La Secretaria de la Dona i Cohesió Social de CCOO Catalunya ha publicat aquest mes de Març l’edició número 38 de la seva revista Treballadora. En aquesta edició de la revista podem trobar una revisió de la situació de la dona treballadora a Catalunya. Entre d’altra informació ens expliquen com és la bretxa salarial entre homes i dones i quines són les causes explicatives d’aquesta desigualtat, com és la conciliació de la vida laboral i familiar, com ha estat la lluita de les dones a l’administració pública catalana, un recull de petits tallers i activitats que es realitzen arreu del territori i reflexions sobre masculinitats i feminitats. Una eina que considerem d’utilitat per tenir una visió completa i actual sobre la situació de la dona treballadora.

Contingut relacionat