Notícies

El CJB i el CNJC presenten la campanya de foment de l’associacionisme juvenil

2 març 2015

img-tesentit-cjb-cnjc“Associar-se té sentit!” és la campanya que impulsen el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) les dues principals plataformes del Moviment Associatiu Juvenil de Barcelona i Catalunya.

Es tracta d’una campanya de foment de l’associacionisme i està adreçada a joves associats/des i, sobretot, no associats/des de la ciutat de Barcelona i de Catalunya. La campanya pretén incidir en els valors positius d’associar-se com el treball en equip, la cooperació o el desenvolupament de l’esperit crític.

La campanya ha comptat amb una primera fase d’expectativa recollida al web 7esentit.cat i, a partir de dilluns, la nova part de la campanya s’allotjarà al web Tesentit.cat Aquest web inclourà, entre d’altres, un mapa amb totes les entitats i associacions juvenils de Catalunya, a més d’altres recursos relacionats amb l’associacionisme juvenil català. La web es desdoblarà a partir del 14 de març i també hi haurà disponible una web per la ciutat de Barcelona, on hi haurà un mapa d’entitats juvenils i el vídeo de campanya.

Contingut relacionat