Notícies

Ja us heu inscrit al concurs de curts sobre sexualitat?

20 març 2015

CARTELL_CONCURS-CURTS-ESPLAISCAUS_NOUDes del CJB i la campanya En Boles donem un pas més i engeguem una nova iniciativa que pretén afegir una nova motivació per parlar de sexualitat: un concurs de curtmetratges.

Aquest concurs està dirigit a grups de joves d’entre 13 i 18 anys, ja sigui d’entitats juvenils (especialment caus o esplais) o bé de centres d’educació secundària. Cadascun dels grups, preferiblement de 5 a 15 persones, haurà de comptar obligatòriament amb el suport d’un educador/a, que donarà informació i promourà la reflexió i el debat entre el jovent a l’hora de dissenyar i realitzar el curt. Com a acompanyament informatiu, trobareu nombrosos materials aquí i també podeu contactar amb diverses associacions que trobareu en aquest blog.

Les temàtiques a treballar poden ser vàries: negociació del preservatiu, sexualitat i rols de gènere, el trencament de tòpics i estereotips respecte a la sexualitat, etc. Quan comenceu a preparar el vostre curt, fent algun taller previ, alguna trobada de planificació, etc. ens podeu enviar alguna foto del procés de treball i creació al mail salut@cjb.cat. Així difondrem la feina que ja esteu fent!

  • Bases i Inscripcions aquí
  • Termini presentació videos: 4 de maig de 2015

Contingut relacionat