Notícies

Arriba la Jambarretina 2015!!

15 abril 2015

capçalera_jambarretina-580x333Els propers dies 16 i 17 de maig tindrà lloc aquesta trobada-formació adreçada a Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs (i els seus caps/animadors) que estiguin realitzant un projecte internacional. És una activitat organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Aquesta trobada serà una oportunitat per preparar els campaments,  compartir els diferents projectes, conèixer les diferents realitat de l’escoltisme i el guiatge mundial i tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

La Jambarretina estarà organitzada com una petita Jamboree de 2 dies. Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals (el transport, la comunicació, l’assegurança…), conèixer l’escoltisme i el guiatge d’altres països, o sobre el fet de representar l’escoltisme català. Les inscripcions s’acaben el 6 de maig!! No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

Notícia FCEG: Arriba la Jambarretina 2015!!

Contingut relacionat