Notícies

El CJB reuneix 150 persones al cara a cara entre candidats i candidates de cara a les eleccions municipals a Barcelona.

30 abril 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’acte, organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), va reunir 150 persones on es va debatre sobre les polítiques de joventut a la ciutat i les prioritats de les candidatures en aquest àmbit de cara al proper mandat.

Raimond Blasi ( Actual regidor d’Adolescència i Joventut i membre de la candidatura de CiU), Jaume Collboni (Candidat a l’Alcaldia pel PSC), Belén Pajares (membre de la candidatura del PP), Janet Sanz (actual regidora d’ICV-EUiA i membre de la candidatura de BCN en Comú), Alfred Bosch (Candidat a l’Alcaldia per ERC), Daniel Elicegui (membre de la candidatura de Ciutadans) i Maria José Lecha (candidata a l’Alcaldia per la CUP – Capgirem BCN) van participar en el debat, on van exposar les propostes de les respectives candidatures i van respondre les diferents preguntes realitzades pel públic assistent.

En la segona part del debat, els candidats i candidates van confrontar idees i propostes per parelles en una ronda de 7 cares a cares sobre com generar llocs de treball per a joves a la ciutat, com aplicar la Garantia Juvenil a Barcelona, com fer front a l’exili juvenil que està patint la ciutat, com fomentar el transport públic assequible per als i les joves i el paper de les polítiques de Joventut a l’Ajuntament.

La darrera i última part del debat els candidats i candidates van donar resposta a les preguntes de diferents joves provinent d’entitats i associacions membres del Consell de la Joventut de Barcelona.

Contingut relacionat