Notícies

#2 INFOCLAU – Les últimes dades recollides sobre la situació laboral de les persones joves

12 maig 2015

L’últim trimestre de l’any 2014 la campanya No Claudiquis i les entitats juvenils que la conformen vam engegar l’anàlisi de les dades recollides per l’Observatori Català de la Joventut. L’OCJ presenta un informe trimestral on presenta les dades més rellevant sobre l’ocupació i l’emancipació juvenil i nosaltres concentrem en una sola imatge tota la informació “clau” sobre com avancen els indicadors laborals de les joves.

Aquesta vegada l’INFOCLAU incorpora un apartat sobre dades d’Exili Juvenil. Des de la campanya “Tornem a Barcelona” es denuncià la constant pèrdua de persones joves al nostre territori des de fa anys. Les persones joves ens veiem forçades a l’exili per trobar una feina digna. Operació tornada ja!

Feu-ne un cop d’ull!

INFOCLAU2(1)(1)

 

Contingut relacionat