Notícies

Arriba la 1a edició del mercat d’intercanvi!

6 maig 2015

banner-mercatEl CJB, conjuntament amb les entitats educatives de la ciutat munten el primer mercat d’intercanvi de material. Un mercat dirigit a tots els agrupaments escoltes, esplais i centres d’esplai de la ciutat de Barcelona. És una jornada d’intercanvi de material usat (però en bon estat) d’ús específic per a aquestes entitats: Sacs de dormir, botes de muntanya, motxilles, màrfegues,…

Trindrà lloc el proper dissabte 23 de maig a l’Espai Jove la Fontana de 10 a 20h

Com funcionarà?

Heu de tenir en compte que, per participar, no és obligatori aportar material. Ara bé, hem de ser conscients i és responsabilitat de totes les entitats, mirar d’aportar el màxim de material per tal de que l’intercanvi pugui ser efectiu. Com a entitats i famílies podeu participar de tres maneres diferents:

  • Aportant material: Aportació material però no recollida. Es fa com a entitat.
  • Intercanvi: Aportació material i recollira. Aportació com a entitat i recollida oberta.
  • Recollir material: No podran fer gaire o gens aportació de material però si recollida.

Independentment de la recollida, en el cas que feu aportació de material l’haureu de fer com a entitat

Com participar-hi:

  • Entitats: (tot l’agrupament o esplai participa en alguna de les fases. Això també inclou fer l’aportació a nivell d’entitat i la recollida des d’una unitat concreta i viceversa)…
  • Unitat o grup d’edat: Voleu treballar­-ho específicament amb una de les vostres unitats i grups d’edat.
  • Famílies: Vosaltres coneixeu millor el funcionament de les vostres entitats i creieu que el més senzill és que siguin les pròpies famílies qui vinguin a fer la recollida de material.

En tots els casos, si es decideix participar del procés de recollida, es rebrà un xec d’intercanvi adequat al vostre cas. El volum de peces d’intercanvi es determinarà el mateix dia del mercat en funció de les possibilitats.

 

Més informació i inscripcions a: https://www.cjb.cat/mercatintercanvi

Contingut relacionat