Notícies

Inscripcions obertes al cicle de Resolució alternativa de conflictes 2015

27 maig 2015

cicle-rac-2015Cicle de sessions per treballar la resolució alternativa de conflictes en el si de les entitats, a través d’una aproximació teòrica als conflictes dins les organitzacions i d’una vessant pràctica per facilitar la pressa de consciència i la millora de les habilitats socials i comunicatives.

Les sessions seran durant el mes de juny a les 18.30h a l’Espai Jove Garcilaso ( C/ Garcilaso, 103
Metro i Renfe: La Sagrera) i les places són limitades i gratuïtes!

Inscripcions a través del formulari.

Programació:

  • Sessió 1 – Dilluns 8 de Juny: Els conflictes a les entitats: Causes, tipologies i elements del conflictes dins les organitzacions. Com ens posicionem quan vivim un conflicte?
  • Sessió 2 – Dimecres 10 de juny: L’assertivitat, eina imprescindible del treball en equip: Estratègies per millorar l’autoconsciència i la comunicació assertiva. Amb la col·laboració del servei d’escolta i acompanyament per a joves Aquí t’escoltem!
  • Sessió 3 – Dilluns 15 de juny: Tècniques alternatives de resolució de conflictes: Fórmules, procediments i tècniques alternatives de resolució de conflictes, d’intervenció i transformació, com per exemple la mediació, la negociació, la conciliació,…
  • Sessió 4 – Dimecres 17 de juny: Taller vivencial a partir del teatre de les oprimides: Eines per la resolució alternativa de conflictes a través del treball vivencial i el teatre. Amb la col.laboració de l’associació La Xixa Teatre.

Contingut relacionat