Notícies

‘Partnering with Partners’: el primer networking per artistes associats a TACC i professionals del sector

26 maig 2015

Taller d’Art, Cultura i Creació convoca els socis de la img-networking-taccplataforma i a professionals de la cultura i l’art per trobar-se en Espai Jove la Fontana amb motiu del primer networking entre artistes i gestors culturals. Partnering with Partners és el nom de la trobada que se celebrarà el proper 30 de maig de 11 a 14h.

Partnering with Partners pretén ser una oportunitat perquè els artistes de TACC es coneguin entre ells i puguin enriquir els projectes dels companys amb els coneixements propis. Fins al moment, els diferents associats havien coincidit de forma puntual en esdeveniments de disciplines comuns, com una fira de moda o un festival d’arts escèniques. Si això, després de cinc anys i amb l’enorme creixement experimentat en els últims dotze mesos, l’entitat vol donar un pas endavant i crear un punt de trobada comú.

Tot i així, es tracta d’una trobada oberta al públic en el qual també es poden donar cita altres artistes, no associats a la plataforma, i professionals vinculats amb el món de la cultura com a gestors, representants d’institucions públiques, programadors o col·laboradors de publicacions culturals.

L’equip de TACC es mostra entusiasmat amb aquest primer networking, organitzat per la plataforma, ja que és “una trobada que els socis volien que es celebrar des de feia temps”, destaca el responsable d’esdeveniments, Cristian Garcia, “volem cuidar al detall el primer networking i per això preferim començar amb pocs socis “. Tot i així, subratlla que “no va a ser l’únic espai comú entre els socis” ja que està previst “que formi part de la programació estable de l’entitat, realitzant un cada sis mesos”. No obstant això, està per definir encara, si les trobades que se celebrin de manera prolongada “seran exclusius per a socis, o oberts, com és el cas d’aquest primer networking”.

Els artistes i agents culturals interessats a participar enen Partnering with Partners han de fer la inscripció aquí.

Contingut relacionat