Notícies

SOS Racisme: Jornada 8/maig: “Accés a drets i eines per combatre el racisme i la xenofòbia”

7 maig 2015

img-ciudadania-partes-iguales-sosracismeEl proper divendres 8 de maig comptarem amb la participació de persones expertes, del món de l’acadèmia i les entitats socials, per conèixer amb profunditat la situació de l’accés a drets (sanitat, habitatge i drets polítics), per analitzar les conseqüències de la dificultat d’accés i compartir l’experiència d’entitats i plataformes ciutadanes que estan treballant per eradicar la discriminació.

Una gran ocasió per ampliar els nostres coneixements, debatre diferents punts de vista i compartir experiències. Us convidem a inscriure-us per participar-hi!

Aquesta jornada es celebra en el marc del projecte “Ciutadania a parts iguals” que realitzem amb Salut i Família, orientat a l’educació, la formació, l’aprenentatge mutu, l’enfortiment de la governança i de la base social dels Bancs del Temps.

Durant la jornada hi haurà servei de catering a l’esmorzar i el dinar. La inscripció ésgratuïta.

Contingut relacionat