Notícies

El 20 de juny: #TancaremelCIE

16 juny 2015

tancaremelcieEl proper 20 de juny una vegada més ens mobilitzem per tancar el CIE de Barcelona. Igual que a l’octubre, una vegada més farem una concentració multitudinària, i per això necessitem comptar amb tu, amb vosaltres.

Tant les millores en l’internament, com el rebuig contundent per part de la ciutadania, com també la incorporació de la realitat dels CIE en l’agenda política, han estat fruit de la mobilització. Per tant, si volem tancar el CIE, hem de tornar a sortir al carrer.

Però per fer-ho necessitem la vostra implicació. Com:

  • La vostra PRESÈNCIA el dia 20 a les 18h davant del CIE
  • A les xarxes: @tancaremelcie  / www.facebook.com/tancaremelcie
  • Que MOBILITZEU. Hem de ser moltes! Per tant cal que totes i tots fem un gran esforç a la feina, als barris, a les escoles, a les associacions…. que d’arreu s’organitzin persones per participar a la concentració del dia 20J davant el CIE de Barcelona.

Contingut relacionat