Notícies

Jornada #enpetitesdosis: Amb les drogues, l’educació ho és tot

17 juny 2015

enpetitesdosisvertical-04(1)

Des del Consell de la Joventut de Barcelona estem organitzant una jornada de treball sobre drogues prevista pel dissabte 20 de juny pel matí, conjuntament amb diverses entitats que participen al Grup de Treball sobre Drogues del CJB com la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya (CATFAC), la Federació d’Associacions Cannàbiques autoregulades de Catalunya (FEDCAC), Fundació Salut i Comunitat i Gais Positius.

En aquesta jornada volem posar a debat diversos temes relacionats amb les drogues, intercanviar opinions i coneixements i construir entre totes i tots el discurs de les entitats juvenils de Barcelona en aquest àmbit.

  • Dia: Dissabte 20 de juny

Lloc: Ateneu La Base. Carrer Hortes, 10 (Poble Sec). Metro Paral·lel L2-L3

Les places són limitiades i podeu inscriure-us fins al 19 de Juny. Podeu consultar tot el programa i realitzar les inscripcions aquí: https://www.cjb.cat/enpetitesdosis/

Per a més informació contacteu a dretscivils@cjb.cat

Contingut relacionat