Notícies

Manifestació unitària per a l’alliberament LGBTI

26 juny 2015

img-cartell-28juny2015Des del CJB, un any més, manifestem i mostrem el nostre suport a la comissió unitària 28 de juny. i la diada per l’Alliberament Lesbià, Gai, d’Homes i Dones Transsexuals i Bisexuals. Q+. La llibertat sexual i el dret al propi cos és un dels eixos de treball prioritari entre les entitats juvenils de la ciutat, que participen i prenen partit al dia a dia d’aquesta organització.

Es per això que us animem a participar de la mobilització unitària que tindrà lloc el proper dissabte 27 a partir de les 18.30h a la Plaça Universitat

  • Dissabte 27 de juny 2015 – 18.30h
    Lloc: Plaça Universitat. Barcelona
    DJ’s camió: Rajah & Electronikboy
    Recorregut: Pl. Universitat, c. Pelai, Les Rambles, c. Ferran i Pl. Sant Jaume

Manifest de la Comissió Unitària 28 de juny:

Com podem dir, com podem despertar les nostres companyes per dir que els seus drets estan en perill? Que cada dia al aixecar-te, relativament feliç, tu, com a persona LGBTI o queer vivint a aquesta societat estàs cometent un acte de rebel·lia, un activisme imprescindible a través de la teva visibilitat? No aconseguirem els nostres drets quedant-nos en silenci als nostres armaris.

El 1977, el 28 de juny, es va convocar a Les Rambles la primera manifestació de l’alliberament al país. Avui rebem l’herència d’aquelles persones que es van rebel·lar per a què avui puguem continuar avançant i resistint pels nostres drets. Ens reunim per a alçar la veu, per a lluitar contra les mentides, la negació, els mites, les distorsions, la injustícia, les discriminacions i exigir canvis, tant com per a mantenir els drets aconseguits.

Aquest any el tema que hem triat per al 28J “El meu cos és un camp de batalla. Els nostres cossos no estan al servei del sistema heteropatriarcal”. És un tema ampli, que inclou vàries sensibilitats; per això enguany aquest manifest del 28 de juny ha procurat recollir les diverses reivindicacions i sensibilitats del col·lectiu.

Podeu consultar-lo sencer aquí

Contingut relacionat