Notícies

Cinema al Pou de la Figuera amb ACATHI

20 juliol 2015

img-acathiEl Casal de Barri Pou de La Figuera organitza tots els divendres de Juliol projeccions de cinema a la plaça del Pou.  Un espai de trobada de veïns i veïnes amb ganes de créixer juntxs. ACATHI (Associació Catalana per a la Integració d’Homosexuals,

Bisexuals i Transsexuals Immigrants) participa en aquest cicle amb el documental: LES PERSONES GRANS LGTBI (Dirigit per la Maria Khan, amb el suport a la producció del GAG).
El documental planteja els problemes i les preocupacions de les persones grans d’orientació sexual i identitat de gènere diferent a l’heteronormativitat. A través dels seus testimonis visibilitzen tant l’aspecte personal com social de la seva situació.
Després de la projecció (40minuts) gaudireu d’un temps de diàleg, xerrada, compartir vivències i motivacions de les persones assistents.

Contingut relacionat