Notícies

“Cómo sobrevivir a una plaga”. Dijous 16 de juliol (Sinver)

13 juliol 2015

imgciclecinema-sobrevivirplagaEn el marc de la Sisena edició del cicle de cinema sobre mobilitzacions civils, el proper dijous 16 de juliol projectarem el documental “Cómo sobrevivir a una plaga”.

  • Sinopsis: El documental presenta els esdeveniments que van portar a un grup de joves, la majoria seropositius, a trencar el silenci i convertir-se en guerrers radicals per fer front al govern d’EUA i exigir que se li parés esment i se solucionés el problema que s’estava desencadenant entre la comunitat gai dels anys 80: la SIDA. Molts d’ells, convençuts que l’única cosa que havien de perdre era la seva pròpia vida, van començar un moviment conformat per dues coalicions en aquest país: ACT UP i TAG (Treatment Action Group), el feroç activisme del qual va aconseguir que avui la SIDA no sigui una sentència de mort sinó una condició manejable.
  • Direcció: David France

L’entitat promotora d’aquesta projecció dins del cicle de cinema a la fresca és l’Associació Universitària Sin Vergüenza

La projecció tindrà lloc el dijous 16 de juliol a partir de les 21h a l’Espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia 19-191. Barcelona) – (Metro L3 – Fontana)

Contingut relacionat